Doamna mea e innebunita dupa aceste bomboane. Daca ii cumpar un blister cu patru ghiulele, ma cearta ca de ce nu i-am luat o cutiuta. Daca ii iau o cutiuta, ma cearta ca de ce nu i-am luat o cutie. Si tot asa... Oricate i-as cumpara, un bax, o roaba, o basculanta, tot nu-i sunt de ajuns. Si nu e singura din casa care pofteste aprig la bulgarasii astia albi. Sara, fetita noastra, ii calca pe urme. Singura solutie a fost sa-si faca singura. Si ce, credeti ca i-a luat mult? Ash. Problema e ca asa cum le face sa apara, tot asa le si face sa si dispara. David Copperfield ar fii invidios pe asa reusita. Ceva imi spune ca si voi veti proceda la fel cu aceste
BOMBOANE RAFFAELLO
Ideea e sa va faceti rost si de acele cupe de hartie in care le veti posta, dar ceva imi spune ca le veti cumpara degeaba, ca nu vor ajunge bomboanele in ele, neam.
Reteta de la andreea fr
INGREDIENTE
- 200 g lapte condensat indulcit (ati citit bine, g de la grame)
- 150 g de fulgi de nuca de cocos
- 1 lingura de unt topit
- alune de padure, cate una de bomboana
PREPARARE
Se amesteca laptele cu 100 g nuca de cocos si untul topit.
Daca vi se pare prea moale, mai adaugati nuca de cocos.
Formati bomboanele in care puneti cate o aluna.
Tavaliti-le prin restul de nuca de cocos.
Dati la rece pentru a se intari.
Paziti-le ca pe ochii din cap.
Pofticiosii din casa stiu de ce.
POFTA BUNA!!!
...daca apucati
7 comentarii:
Si mie imi plac foarte mult aceste bomboane.Nu le-am mai facut demult asa ca e cazul sa le refac.
Arata foarte bine si cred ca si foarte foarte bune.Cu ingredientele astea nu am facut niciodata,dar sigur le voi incerca.Mersi mult pentru reteta.O saptamana binecuvantata.
Trebuie sa le fac si eu, acum, ca am lapte condensat :)
ce bune!! imi plac foarte mult
Deliziosi!!!
Impartasesc sentimentul. Sint periculase :).
foarte frumoase sunt, desigur si delicioase! te pup
Trimiteți un comentariu