CARAMEL FUDGE
INGREDIENTE
-125g unt
- 2 linguri de miere
- 1 cup zahar brun (masura americana)
- 1 cutie de lapre condensat
- 100g de ciocolata alba
- alune
PREPARAREA
-125g unt
- 2 linguri de miere
- 1 cup zahar brun (masura americana)
- 1 cutie de lapre condensat
- 100g de ciocolata alba
- alune
PREPARAREA
Se pune untul sa se topesca intr-o craticioara, pe foc mic.
Se adauga laptele condensat si se amesteca bine.
Apoi se adauga mierea si zaharul brun.
Se amesteca continuu pe foc timp de 7-8 minute,
iar la sfarsit se adauga ciocolata rupta bucatele.
Se tapeteaza cu folie de aluminiu o tava mica,
se toarna compozitia, se presara alunele si se lasa la racit,
apoi la frigider pana se intareste.
Se taie bucati si se mananca pe rupte.
POFTA BUNA!!!
...daca mai apuci!