duminică, 2 februarie 2014

FURSECURI CU NUCA SI CIOCOLATA

Aminitiri pofticioase, din vremea ajunului. Oare de ce doar in preajma Sarbatorilor de iarna dam p-afara de bunatati. Nu ma mai joc. Mai vreauuuuu...

INGREDIENTE
- 200 g de faina
- 100 g de zahar pudra
- 200 g de nuca macinata
- 200 g de unt
- 2 lingurite de scortisoara macinata
- 20 ml de rom cubanez
- 1 praf de sare
- 1 ou intreg
- 1 albus
- 75 g de fistic
- 150g de ciocolata cu lapte


PREPARARE
Se framanta rapid un aluat din faina, zahar, nuci macinate, 
scortisoara, sare, unt bucatele, rom si un ou.
Se lasa la frigider timp de 45 de minute.
Se incinge cuptorul la 200 g Celsius.
Din aluat se intinde o foaie groasa de 1 cm.
Se decupeaza cerculete.
Se ung cu albusul batut si se orneaza cu fistic.
Se coc 12-15 minute.
Dupa ce se racesc, se plonjeaza doar cu fundul 
in ciocolata topita si racita,
apoi se lasa sa se usuce.


POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu