INGREDIENTE
- 80 g unt topit
- 120 g biscuiti digestivi sfaramati
- 175 g fulgi de ciocolata
(eu am pus ciocolata amaruie si ciocolata cu lapte)
- 75 g fulgi de nuca de cocos
- 125 g miez de nuca tocat marunt
- 400 g lapte condensat
PREPARARE
Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de dimensiuni mici
(22 x 26 cm)
Turnati untul topit in tava si...
...presarati deasupra biscuitii sfaramati, in strat egal.
Adaugati fulgii de ciocolata,...
...nuca de cocos
...si nuca tocata marunt.
Apoi turnati laptele condensat.
Coaceti cca. o jumatate de ora, apoi scoateti tava din cuptor
si lasati prajitura sa se raceasca bine inainte de a o taia.
Pentru variatie, puteti carameliza laptele condensat inainte de al turna in tava,
fierbandu-l cateva minute intr-o cratita cu fundul gros (dublu).
La vremea respectiva nu am avut lapte condensat indulcit
si am folosit lapte evaporat.
A fost buna si asa, dar va recomand sa respectati reteta.