CARAMEL FUDGE
INGREDIENTE
-125g unt
- 2 linguri de miere
- 1 cup zahar brun (masura americana)
- 1 cutie de lapre condensat
- 100g de ciocolata alba
- alune
PREPARAREA
-125g unt
- 2 linguri de miere
- 1 cup zahar brun (masura americana)
- 1 cutie de lapre condensat
- 100g de ciocolata alba
- alune
PREPARAREA
Se pune untul sa se topesca intr-o craticioara, pe foc mic.
Se adauga laptele condensat si se amesteca bine.
Apoi se adauga mierea si zaharul brun.
Se amesteca continuu pe foc timp de 7-8 minute,
iar la sfarsit se adauga ciocolata rupta bucatele.
Se tapeteaza cu folie de aluminiu o tava mica,
se toarna compozitia, se presara alunele si se lasa la racit,
apoi la frigider pana se intareste.
Se taie bucati si se mananca pe rupte.
POFTA BUNA!!!
...daca mai apuci!
7 comentarii:
cred si eu ca se mananca pe rupte zici...la cum arata!! Imi place ca e tare usor de facut, o sa incerc si eu o portie.
Maaamaaaa ce bunatate!Sigur o sa fac pentru ca mai am ceva lapte condesat!
Felicitari pentru retete si pentru blog in general.
Buna,
Ce gramaj are cutia de lapte condensat folosita?
multumesc
cristina
cutia de lapte condensat, atentie, indulcit... are 390g
Draga mea,spre rusinea mea,ti am descoperit blogul de putin timp,dar de atunci iti rasfoiesc retetele cu mare drag1
Daca mi citesti mesajul,poate ti faci timp sa ma lamuresti cu ce gresesc la aceste bomboane,prima oara au iesit super,le -am mancat precum ,,Hotul din bucataria ta",dupa care am vrut sa repet reteta si nu se mai intaresc,punand aceleasi
ingrediente,aceeasi oala..etc!
Ma bucur tare mult ca ai gasit aici retete pe gustul tau si iti multumesc pentru aprecieri.
Motivul pentru care nu s-a intarit suficient, cred eu, este timpul de fiert al siropului. Ca si la ciocolata de casa, clasica, daca siropul nu este legat suficient, nu vom obtine o ciocolata tare.
Trimiteți un comentariu